Alla dagar (12:00-22:00)

0790-12 00 05

GRATIS FRAKT
På alla order

Onlineapotek vad är det? ⬇

Vi är ett onlineapotek som säljer godkända preparat från kända tillverkare. Vi säljer även generiska läkemedel men då skriver vi ut det tydligt. Här kan man köpa receptlagda läkemedel till bra pris och med snabba leveranser pga att vi sänder alla våra anonyma paket inom Sverige. Vi har alltid fri frakt oavsett köpesbelopp.
Och skulle du inte vara nöjd med våra produkter så får ni skicka tillbaks dom och får alla era utgifter ersatta.

Vilka fördelar har ett onlineapotek? ⬇

Det finns många fördelar med ett onlineapotek:

– Vi har öppet dygnet runt.
– Stort utbud av receptbelagd medicin.
– Många olika läkemedel att välja mellan.
– Diskret och snabb leverans.
– Alltid fri frakt oavsett köpebelopp.
– Du bestämmer själv vad du vill köpa och i vilka mängder.
– Tillgänglig kundservice med svensk telefonsupport.
– Ni slipper ta er ut till ett Apotek.
– Vi har bättre garantier än någon annan, Dvs är ni inte nöjd så skicka tillbaks resterande och vi ersätter alla era utgifter.

Kan man köpa receptbelagd medicin hos er? ⬇

Absolut, vi säljer receptbelagd medicin. Detta pga fri handel enligt EU’s reglerverk.

x Vad är skillnaden på ett generiska läkemedel och originalläkemedel? ⬇

När det gäller originalläkemedel så är det ett läkemedel som det finns patent på innehållet och på substansen eller delar av substansen som det innehåller.

När patentet inte gäller längre så kan andra läkemedelsföretag börja tillverka egna varianter av läkemedlet.

Dessa mediciner kallas få för seneriska läkemedel eller generika för att man skall kunna skilja dom åt.

 

aaa

 

Den huvudsakliga substansen ska vara densamma, men dess sammansättning kan skilja sig åt vad gäller exempelvis bindningsmedel, färgämnen och form.

Vissa menar att generiska läkemedel är likvärdiga med originalläkemedel, medan en del menar på att generiska läkemedel inte alls har lika bra effekt som originalläkemedlet. Att effekten kan skilja sig åt mellan originalläkemedel och generiska läkemedel kan bland annat bero på att sammansättningen skiljer sig åt samt att det inte ställs samma krav på generiska läkemedel när det gäller att göra kliniska studier på effekten. Detta är även anledningen till att generiska läkemedel ofta är billigare än originalpreparaten.

Behöver jag ha recept från en läkare för att handla hos er? ⬇
Huruvida du behöver recept eller inte beror på vad du har tänkt handla. Om du vill köpa receptbelagda läkemedel kan du få recept av vår läkare online. Du behöver dock inte ha ett recept som blivit utfärdad av en extern läkare för att handla våra läkemedel.

Om du vill handla receptfria produkter behöver du inte ha ett recept för detta. Det kan till exempel handla om receptfri medicin, alternativmedicin och andra hälsoartiklar. Detta är det alltid fri tillgång till.

Skickar ni medicinen i ett diskret postpaket? ⬇
Ja, postpaketen vi skickar medicinen i är alltid diskreta och det framgår inte vad innehållet i dem är. Detta görs både av säkerhetsskäl och för kundens diskretion. För oss är din integritet viktig.
Hur fungerar det med läkarkonsultationer online? ⬇
Läkarkonsultationer online är ett sätt för dig att komma i kontakt med en legitimerad läkare utan att behöva gå via vårdcentral eller andra instanser. Du kommer i kontakt med läkaren online och får då besvara frågor hen ställer eller fylla i en lista över dina besvär, eventuella symptom från andra mediciner och vilka andra läkemedel du tar och tidigare har använt dig av. Det är viktigt att du ger en så omfattande beskrivning som möjligt av alla dessa områden så att du kan få så bra hjälp som möjligt.

När du har fyllt i frågeformulären och besvarat läkarens frågor samt beskrivit vilken behandling du önskar för att behandla dina symptom kommer läkaren att konsultera huruvida denna behandlingen är säker och passar för dig. Läkaren kan i det här skedet även ge förslag på andra alternativ som kan finnas. Detta görs för att du ska få en så bra behandling som möjligt mot dina besvär. Om läkaren behöver mer information från dig för att fatta beslut kring behandlingsmetod kan hen komma att ställa ytterligare frågor till dig.

Efter att ni har kommit överens om vilken behandling du ska ha kommer läkaren att skriva ut ett recept till dig för detta, som sedan skickas ut till de EU-registrerade apoteket som vi samarbetar med. När du sedan har skickat efter ditt läkemedel kommer du kunna hämta ut det inom några dagar och kan därefter påbörja behandlingen. Hela den här processen är alltid diskret.

Finns det någonting att tänka på när man handlar läkemedel online? ⬇
När du handlar läkemedel online finns det många blufföretag som försöker lura dig, både på pengar och genom att sälja falska varor. Var därför noggrann när du bestämmer dig för vilka onlineapotek du vill handla av. Läkemedelsverket listar olika onlineapotek som bedriver laglig verksamhet, och de företag som gör det får även använda sig av en speciell EU-märkning för läkemedel.

Företag som saknar denna märkning är ofta oseriösa aktörer som bedriver olaglig verksamhet, vilket bland annat kan handla om att de säljer läkemedel som inte alls har det innehållet som det utger sig för att ha. Detta kan innebära stora risker för dig som person, både vad gäller användandet av läkemedlet och din möjlighet att få hjälp på sjukhus om du skulle behöva det – då du inte vet vad du har stoppat i dig för substanser. Var alltid vaksam när det gäller onlineapotek och se till så att du bara handlar på EU-märkta apotek.

Är det säkert att handla hos er? ⬇
Ja. Hos oss handlar du alltid säkert. Vi erbjuder flera olika säkra betalmetoder och informationen som skickas är alltid krypterad, för att kunna garantera din säkerhet.
Gäller högkostnadsskyddet om man handlar läkemedel hos er? ⬇
Nej, högkostnadsskyddet gäller bara när du handlar receptbelagd medicin på apotek som är lokaliserade i Sverige
Går det att skicka tillbaka överblivna läkemedel? ⬇
Det är alltid bättre att lämna gamla och överblivna läkemedel på ditt lokala apotek. Detta av både miljöskäl och för att du ska slippa frakta läkemedel på posten. Efter att du lämnat in dina läkemedel på apoteket kommer de ta hand om dem på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Genom att göra detta hjälper du till att minska läkemedlens spridning i naturen och miljöproblem som är kopplade till denna spridning.

Det finns flera anledningar till att man kan vilja lämna in läkemedel till apoteket. Det kan till exempel vara att det finns kvar medicin efter att behandlingen är slutförd enligt läkarens ordination, att du fått en medicin du får biverkningar för och inte kan fortsätta ta av den anledningen eller att du upptäcker att bäst-före-datumet har passerat och du inte vet hur de verksamma ämnena har påverkats av detta.

Apoteket transporterar inlämnade läkemedel till en speciell förbränningsanläggning där de bränns på ett säkert sätt, samtidigt som medicinen förstörs fullständigt. Gaserna som uppstår vid bränningen renas sedan innan de släpps ut och den aska som blir kvar efter bränningen placeras i säkert förvar på en deponeringsanläggning.

Säljer ni läkemedel till djur? ⬇
Vi säljer huvudsakligen läkemedel för människor. I vissa fall kan det även finnas läkemedel till djur tillgängligt på onlineapotek. Om djurläkemedlet är receptbelagt behövs det oftast ett recept som har utfärdats av veterinär.
Finns det någon åldersgräns för att handla hos er? ⬇
För att beställa varor och tjänster på onlineapotek behöver du vara minst 18 år. Detta på grund av att du behöver vara myndig för att få tillgång till dessa domäner.
Vad händer om jag inte får medicinen jag har beställt? ⬇
Om du har beställt medicin och inte fått hem den ska du kontakta din postleverantör. Du kan också kontakta onlineapoteket du har beställt av för att kolla så att de har skickat iväg dina varor. I vissa fall kan leveranstiderna dröja, exempelvis på grund av att en specifik medicin inte fanns tillgänglig på lagret, vilket också påverkar när du får dina varor. Om det finns spårningsnummer på paketet du beställt kan du även kolla var det befinner sig och kan följa dess resa. Vem som är ansvarig för att ersätta dig för det förlorade paketet beror på vilken aktör det är som varit oaktsam med det.
Hur vet jag om ett onlineapotek bedriver sin verksamhet lagligt? ⬇
Det finns en speciell EU-märkning som används för EU-legitimerade apotek, vilket också ger en indikation på att apoteket är seriöst. Ibland kan vissa onlineapotek använda denna märkning trots att de inte är legitimerade, men på Läkemedelsverket kan man kolla om ett visst onlineapotek är registrerat och EU-märkt eller inte.